Varför boka hos Italyvillas?

Vi har snart 40 års erfarenhet från vackra Italien, då vi själva gjorde vår första resa här. Ett möte som blev kärlek vid första besöket och det håller än idag.

Alla delar av Italien har något att erbjuda och… en gång Italien… alltid Italien!

Vår erfarenhet och kunskap om detta vackra land ger dig förträffliga semesterminnen med hem. Vi bokar inte bara boendet, vi vill att du skall uppleva något utöver det vanliga, så vi tipsar dig när du bokat, om det du inte skall missa på din resa. Sånt som inte står i guideböckerna gillar vi speciellt, så ni verkligen har något att berätta för vännerna hemma.

Våra samarbetspartner är våra vänner. Alltid med god service och mycket bra standard på det vi väljer, så det passar till våra kunders önskemål. På så sätt blir Chiantitours kunder alltid lite mer personligt bemötta.

Är ni en grupp, kan vi åka med er till Italien, vi guidar (utom i storstäderna som kräver licentierade guider) men det har vi, och vi deltar i programmen ni väljer. Ni får uppleva det vi gör när vi själva bor där, precis som ”alla andra italienare”.

Vi har resor till hela Italien men fokus ligger på Toscana, vårt specialområde. Företag som bokar via oss har specialbeställningar och kräver lite andra möjligheter än privatkunden. Så har ni något speciellt ni vill göra eller fira, så bara hör av er till oss och berätta!

Efter många års erfarenhet av resor till Italien så har många av våra samarbetspartner blivit våra vänner genom åren och de vet hur vi vill ha det när det gäller service till våra kunder. Det vi tipsar om är alltid bra restauranger, shopping, vinbarer, matlagningskurser, vinprovningar och olika events som finns i området, och tack vare alla våra italienska vänner så får vi information om senaste nytt om vad som är ”inne” just nu i Florens, Siena och Toscana. Det är alltid med god service och mycket bra standard på det vi väljer, så det passar till våra kunders önskemål.

Vi har resor till hela Italien men fokus ligger på Toscana, vårt specialområde. Vi har många fler hotell och lägenheter än som finns med på vår hemsida. Företag som bokar via oss kräver andra möjligheter än privatkunden. Våra bröllopspar behöver också lite annorlunda koncept med våra allra bästa hotell och service ”deluxe”. Så har ni något speciellt ni vill göra eller fira, kontakta oss och berätta om det!

Kan det bli bättre
EnglishSwedish