Våra fina program och utfärder i vackra Toscana blir bara fler och fler…

Vår samarbetspartner sedan 10 år tillbaka tillhör numera de riktigt stora på marknaden med många härliga program som utökas varje år…
en del av dem har vi frågat efter, från förslag från våra kunder, så de har lyssnat och lagt till dem. Programmen är både för individuella resenärer och företagsgrupper.

Med ett stopp i byn
Njut Toscanas mat!

Vi kan erbjuda:

Boka härliga vespaturer, eller superfina turer med s k ”vintagecars” med bl a gamla Fiat 500, eller varför inte boka vackra klassiska sportbilar (Ferrari, Lamborghini, Maserati). Kör själv på de underbart vackra turerna på de Toscanska slingriga vägarna, perfekt utformade för stilla ”glidande” i de mest fantastiska omgivningar och med drömbilen som du alltid önskat.

Många olika matprogram och vinprovningar, allt från enklare matlagning till mera avancerade. Allt från pizzabakning och glasstillverkning till finedining-program. Matlagningskurser, små och exklusiva i villor i Chiantiområdet samt program för större grupper med upp till ca 20-25 personer i stora restaurangkök i Florens city. Följ med på våra berömda vinrutter med avsmakning, kom med er ”chef” på matmarknader för inköp av råvaror till era olika matkurser, besök gamla bottegas i Florens som fått nytt liv och prova toscanska superviner med våra kunniga sommeliers.

Beställ era biljetter till Uffizierna och andra berömda museum i Florens, ”skip the line” dvs förtur in med våra guider utan långa köer.

Vespa i Italien

Vi har Segways och cyklar, MB och annat, vi kör vanliga dagsturer men också natturer. Lite mera spänning utlovas och framför allt, mycket mindre turister.

Nattvandra med guide i Florens och Siena, lugna gator i vackra ljus, stilla…

VIP-turer i flera städer i Toscana med våra kunniga guider. Små grupper = underbar guidning!

Bokningsförfrågan  fråga oss om priserna, beror på säsong och på antal personer som bokar. Perfekt för ett par eller företaget på resa… vi hjälper er med allt!

Mountainbikes

EnglishSwedish