Välkommen till Italien

Boka och njut av en underbar mat och vinupplevelse på vårt fina vinslott i Chianti!

Först, en guidad tur i den vackra renässansträdgården, med underbar utsikt över vinodlingarna.

Efter det, en guidad tur i den stora välfyllda vinkällaren där ni får mycket intressant info om att producera goda Chianti Classico-viner och därpå en fantastisk lunch med massor av god mat och goda viner, all mat är producerad i närområdet och vinet produceras klart på vinslottet. 5-6 olika rätter ingår. Som Grand finale: Vin Santo med Toscanska mandelskorpor s k Cantuccini och sist men inte minst, vinslottets egen grappa!    

Flera gårdar är Slow Food-registrerade som levererar maten till er goda lunch. Mat och vinupplevelsen varar ca 3,5-4 timmar och börjar kl 12.00 på dagen alla dagar utom söndagar.

Pris:

1-2 personer: 950 SEK per person

3-4 personer: 895 SEK per person

5-6 personer: 850 SEK per person

7 och flera personer: 795 SEK per person

Mat och vinupplevelsen är lika perfekt att boka för er företagsgrupp, som för er som bara är ett par.

Ni behöver en transfer! Det blir mycket goda viner (flera är vällagrade riserva) och det ingår även Vin Santo och grappa, också dessa produceras på plats.

Transfern är tur och retur med privat transfer (bara ni) chauffören hämtar och lämnar vid dörren på ert boende, mycket lyxigt, och de passar alla era tider helt enligt tidtabellen! Priset för transfer kollar vi till er om ni önskar beställa denna. En transfer inom Chiantområdet ligger någonstans runt 1600-2200 SEK tur och retur.   Bokningsförfrågan

Solmogna tomater från Italien!
EnglishSwedish