Casa Roberta **** T-1052

I södra Toscana söder om Arrezzo finns detta vackra hus för totalt 12 personer på 180 kvm. Närmaste större ort ligger ca 8 km bort med allt ni behöver. En härlig stor pool ligger fint inbäddad i en mycket vacker trädgård med vidunderlig panoramautsikt, då villan ligger högt belägen. Olivlundar och ekskog finns runtomkring och ger en grönskande härlig utsikt med 360 grader.

Klicka på bilden för bildspel

Härlig Pool

Villan är byggd i sten från trakten och renoverades totalt för ca 10 år sedan med allt i bekvämlighet som kan tänkas. Här finns också ett litet gästhus med sovrum och badrum för 2 personer, perfekt om ni väntar gäster som kommer på besök några dagar eller för ungdomarna i familjen som vill ha något eget krypin.

Totalt finns 4 sovrum och 5 badrum och i vardagsrummet finns 2 bäddsoffor med 4 bäddar (för barn upp till ca 12-14 år).

Familjen som äger villan har bott här i flera generationer och odlar både vindruvor och oliver sedan lång tid och de räknas som en av de bästa i området, både med olivoljan och vinet.

En oroligt välskött trädgård ramar in villan och runt swimmingpoolen finns härliga solsängar för perfekt avkoppling lata dagar i sommarvärmen. Ett stort härligt massivt ekbord med stolar står redo för middag eller lunchen på skuggig uteplats för er.

Villan är inredd i absolut typisk toscansk stil med vackra stora bjälkar i taket, fina gamla ekmöbler, terrakottagolv, vackert renoverat alltsammans, och villan har nyinredda kök och fina badrum, men känslan med stenväggar och rustika bjälkar är ljuvligt toscanskt… så här vill vi bo i Toscana med stora familjen. Villan har hög standard med diskmaskin i köket, tvättmaskin och med 2 fina badrum. Privat parkering på tomten.

Perfekta utflyktsmål finns, med både Montepulciano, Siena, Pienza och Trasimenosjön inom bekvämt räckhåll för dagsutflykter.

Casa Roberta, 180 kvm, har plats för 8+4 personer.

För övrig info och pris, se inforutan nedan:

Priser 2018:

Casa Roberta T-1052

Bokningsförfrågan

31/3-6/4
(påsk)
30/6-25/8
7/1-30/6
25/8-21/12
Casa Roberta för 8+4 personer totalt, 180 kvm
med litet separat hus för 2 personer,
5 rum varav 4 sovrum & 4 badrum
4750 SEK 3450 SEK
Priset är per natt per lägenhet i självhushåll när ni hyr en hel vecka.
Hyrestid mindre än en vecka (om möjligt) 20% tillägg på priset.
Inklusive el, vatten och linne, slutstädning samt ev. uppvärmning.
Barnsäng och barnstol gratis. Gratis Wi-Fi.
Poolen är öppen 1/5-30/9.
Deposition erläggs på plats med kreditkort och återfås vid avresa.
EnglishSwedish