I väntan på bröllopsparet…

Den kanske viktigaste resan ni gör i livet!

Brudparets första resa tillsammans, belöningen för alla förberedelser inför bröllopet. På bröllopsresan kan ni äntligen varva ner och bara tänka på varandra samtidigt som ni kan smälta alla intryck från bröllopet i lugn och ro.

Här finns vackra hotell och lägenheter i underbar miljö med avkopplande pooler, jacuzzi, spa, romantiska middagar med levande ljus i vackra silverkandelabrar, utsökta viner och gastronomiska middagar. Här erbjuds service utöver det vanliga i vackra palats med fresker på väggar och tak eller om ni hellre vill, på ett vackert lanthus i Chiantiområdet bland kullar och vinrankor.Italien är perfekt för bröllopsresor, speciellt Florens och Toscana är romantiskt, vackert, stilla, harmoniskt och ger er tid för varandra.

Bröllop i Toscana.

Våra hotell och lägenheter passar utmärkt för bröllopsresor och vi skräddarsyr er önskeresa. Boka bröllopsresan i god tid i förväg, gärna ett år eller minst ett halvår innan för att vara säkra på att få just det ni vill ha.

Tala om för oss att det är en bröllopsresa ni bokar, då gör vi vårt yttersta för att ni ska trivas och få en så minnesvärd vistelse som möjligt. Hotellet bjuder på champagne och frukt som finns när ni kommer fram. Njut, ni är med största sannolikhet bara ”honeymooners” en gång i livet. Bokningsförfrågan

Bröllopsresan väntar…

EnglishSwedish