Casa Nonna ***** T-1104

Härlig stor villa på 400 kvm och med plats för 10+3 personer. I ett av de vackraste områdena i Toscana söder om Pisa, ca 40 minuter från flygplatsen. Huset ligger otroligt vackert med en fantastisk panoramautsikt och har gångavstånd till en bar och en mindre affär där det mesta finns att köpa.

                                                            Klicka på bilden för bildspel

Frukost på terrassen

En stor fin terrass med stort härligt bord som gjort för att bjuda ner hela familjen och vännerna och ha födelsedagsfesten här. Vid den ljuvliga poolen med fantastiskt panorama, finns ännu en terrass. Jacuzzi i poolen på flera ställen, och tänd upp ljus och lyktor på kvällen här och njut middagen med gott lokalt vin, villan är som gjord för att njuta det Toscanska livet när det är som bäst ”La dolce vita”

Villan har 5 sovrum och 3 badrum, vi kan sätta in 3 extra bäddar (bäst för barn) i några av sovrummen (10+3 personer). Stort fint kök, med utgång till den vackra terrassen, barbecuen finns intill, mysig sittgrupp och det stora bordet, så bara att välja, ni kan njuta av drinken, lunchen eller middagen. Terrassen har den vackraste av utsikter över flera kända medeltidsstäder i området, tänk er när de tänds upp på kvällen, sagolikt!

Stort generöst vardagsrum, Tv-rum, 1 sovrum och 1 badrum, allt ryms på bottenvåningen. På andra våningen finns 4 sovrum och 2 badrum. Villan är bedårande och nuvarande ägarens mormor bodde i detta hus, då ”familie nobili” ägde dessa underbara villor.  Mycket är kvar från tid som flytt och en hel del är nytt, kombinationen är underbar.  Wi-Fi ingår och privat parkering på tomten likaså. Pisa flygplats ca 45 minuter från villan.

När ni bokar denna villan mellan april till oktober ingår en guidad rundtur för Italyvillas gäster i de vackra byarna i närheten, och ni får vara med om en gratis vinprovning i en fin vinkällare efteråt… Närproducerat vin som välkomstgåva från oss alla, väntar också i villan på er…

Priser 2018:

Casa Nonna T-1104

Bokningsförfrågan

6/1-5/5 22/9-22/12 5/5-16/6 8/9-22/9 16/6-30/6 1/9-8/9 30/6-1/9
Villa för 10+3 personer 4270 SEK 5970 SEK 6590 SEK 7580 SEK
  • Priset är per natt och inklusive el, vatten, lakan & handdukar samt kökshanddukar.
  • Slutstädning ingår, Wi-Fi gratis. Hyresperiod lördag-lördag.
  • Ev. uppvärmning, betalas på plats.
  • Om luftkonditionering används, betalas på plats med Euro 0,45/kWh.
  • Deposit 400 Euro som återfås.

EnglishSwedish