Casa Francesca **** T-1103

Drömvillan i Toscana på 250 kvm och för 11 personer nära Pisa i vacker miljö. Här får ni njuta riktigt av er semester och uppleva Toscana när det är som bäst.

Klicka på bild för bildspel

Vacker villa

Villan ligger nära både till Pisa stad och flygplatsen, ca 45 minuter, i vackra omgivningar. Villan har 4 sovrum och 5 badrum och har plats för 8+3 personer. Ett av sovrum har 3 bäddar samt 2 extrabäddar finns i det stora vardagsrummet.

Stor grönskande drömträdgård med allt och lite till som ni kan önska er, här njuter ni av det stora ljuvliga poolområdet, poolen har sk ”infinityline” och 6 härliga ”jacuzzihörnor”. Fina solstolar och parasoller för relax, mysig gazebo och en överbyggd möblerad terrass vid poolen, för middagspausen med en drink eller lunchen. Barbeque finns till för fina grillkvällar i ljumma sommarnatten. 

Stora härliga gräsmattor runt hela villan, perfekt för aktiva barn med mycket spring i benen. Egen privat parkering, överbyggda terrasser för lunch eller middag i lite skugga, med både matbord/stolar och bekväma mysiga lounchmöbler.

Villan har vackra sovrum och badrum, allt är superfräscht, och för er som gärna lagar mat även under semestern, lovar jag att ni inte blir besvikna när ni kommer till köket. Allt ni kan önska er finns här med superfina kökstillbehör förutom det vanliga med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och mycket annat. Vidare ingår strykjärn/bräde, hårfön, barbeque, liten lekplats för barnen. Wi-Fi ingår.

När ni bokar villan mellan april till oktober ingår en guidad rundtur för Italyvillas gäster i en av de vackra byarna i närheten samt gratis vinprovning i en fin liten vinkällare efteråt… Närproducerat vin som välkomstgåva från oss alla, väntar också i villan på er…

Priser 2018:

Casa Francesca T-1103   Bokningsförfrågan

6/1-5/5 22/9-22/12 5/5-16/6 8/9-22/9 16/6-30/6 1/9-8/9 30/6-1/9
Villa för 8+3 personer 4150 SEK 6190 SEK 6640 SEK 7620 SEK
 
  • Priset är per natt och inklusive el, vatten, lakan & handdukar samt kökshanddukar.
  • Slutstädning ingår. Wi-Fi gratis. Hyresperiod lördag-lördag.
  • Ev. uppvärmning, betalas på plats.
  • Om luftkonditionering används, betalas på plats med Euro 0,45/kWh.
  • Deposit 400 Euro som återfås.
EnglishSwedish