Chianticlassico området

C-1101 **** Med frinätter!

*Paketarrangemang: Kan endast bokas genom Italyvillas. Paketarrangemang och frinätter kan ej kombineras.

Ni bjuds på välkomstdrink när ni anländer till ert hotell. En underbar middag för 2 personer på hotellets restaurang ingår när ni bokar 4 eller flera nätter*. Våra bröllopspar får också en flaska rött vin på rummet vid ankomst.

Ett vackert gammalt palats från 1500-talet mitt i den lilla genuina byn bland smala gränder och prång, idag ett vackert hotell med fresker i tak och på väggarna från svunnen tid som bevarats och restaurerats. Hotellet har en liten terrass där ni kan njuta av frukosten på morgonen när det är varmt under eller prova ett gott glas Chiantivin.

Klicka på bilden för bildspel

Vackert läge på vårt hotell

Frukost serveras också i den lilla härliga baren i bottenvåningen på hotellet. Rummen är stora och luftiga, med material och inredning av mycket hög kvalitet. Träbjälkar i taket och vackra golv av terrakotta, handgjorda smidessängar, badrum i mormor med dusch eller badkar ofta med jacuzzi. Luftkonditionering, safe, minibar Wi-Fi och Sat-TV finns i rummen.

Inomhuspool och härlig restaurang finns 20 meter ifrån hotellet till gästernas förfogande, där också ett spa och wellness center med olika behandlingar finns, de mot en avgift. Hotellet ordnar olika arrangemang för sina gäster med matlagningskurser, utflykter med vinprovning och provsmakning av toscanska specialiteter i landskapet, liksom hiking/mountainbiketurer/ samt även shoppingturer till de stora outletbutikerna i området med Gucci, Prada m.fl.

Vi har ett utbyte med ett av våra andra hotell CHI 108 i närheten att Chiantitourts gäster får tillgång till deras utomhuspool. Det ligger ca 3 km härifrån och där är ni välkomna! Njut en dag där med lunch och relax…

Priser 2018:

C-1101    Bokningsförfrågan

29/3-27/4 21/10-3/11 28/4-20/10
Dubbelrum standard 650 SEK 725 SEK
Dubbelrum Superior 695 SEK 750 SEK
Dubbelrum Deluxe 795 SEK 820 SEK
Dubbelrum Junior Suite 825 SEK 850 SEK
Priset är per person och dygn, inklusive frukost. Minimum 3 nätter. Extra bädd 0-3 gratis, 3-12 år 295 SEK, vuxen 425 SEK, per natt. Det går att boka både halv- och helpension genom oss. Frinätter: Boka 4 nätter och betala för 3 nätter. *Paketarrangemang: Kan endast bokas genom Italyvillas. Paketarrangemang och frinätter kan ej kombineras.
EnglishSwedish