Sorrento

A-1105 ****

Ljuvligt hotell i Sorrento centrum med enastående läge och fantastisk utsikt över Neapelbukten. Rummen är ljuvliga och de flesta har havsutsikt, restaurangen har toppklass när det gäller råvaror och erbjuder underbara lokala rätter, även vegetariskt och glutenmenyer finns.

Klicka på bilden för bildspel

Vacker pool i trädgården

Här bakas alla bröd och kakor direkt i restaurangen av duktiga kockar. Så njut allt det goda och känn er bortskämda!

Hotellet erbjuder sina gäster underbar service, så här finns det gott om tid för relax och att njuta av den italienska gästfriheten. Stor fitnessclub på 700 kvm med allt som ni kan önska. Poolen ligger vackert inbäddad i ljuvlig grönska och vackra blommor, och en tennisbana finns intill.

Här finns internet, wifi, satellit-TV samt luftkonditionering och en härlig frukostbuffé väntar på morgonen.

Vi har gjort ett bra paket till Chiantitours kunder med hotellet och har samma pris hela året. Bokar ni 4 nätter eller flera, så bjuder vi på en middag i hotellets restaurang som ingår i priset. (Dryck ingår ej)

Priser 2018:

A-1105   Bokningsförfrågan

1/1-31/12
Enkelrum 1290 SEK
Dubbelrum Superior 925 SEK
Tillägg för 3:e person i rummet 425 SEK
Tillägg för 4:e person i rummet 375 SEK
Priset är per person och natt, inklusive frukostbuffé. Vill ni boka halvpension med middag på kvällen kostar det 1350 SEK per person och dygn i delat dubbelrum. Minimum 3 nätter. Vid bokning av 4 nätter eller flera ingår en härlig middag i priset (Gäller inte grupper. Dryck ingår ej)
EnglishSwedish