Sorrento

A-1104 ****

Ett vackert hotell i Sorrento med ca 1 km till centrum på en sluttning med hänförande utsikt över Neapelbukten. Rummen är ljuvliga och med havsutsikt, restaurangen med panoramautsikt är i toppklass och erbjuder underbara lokala rätter, även vegetariskt och glutenmenyer finns.

Klicka på bilden för bildspel

Pool med fantastisk utsikt över Sorrento

Hotellet erbjuder gästerna service 24 timmar om dygnet, så här finns det gott om tid för relax och att njuta av den italienska gästfriheten. Poolen på taket är helt fantastik med en utsikt som heter duga över hela Sorrento. Här finns internet, wifi, satellit-TV samt luftkonditionering och en härlig frukostbuffé väntar på morgonen.

Italyvillas arrangerar också bröllop på hotellet och med sitt spektakulära läge är swimmingpoolen och restaurangen självklara platser för detta. Även andra event som konferenser och möten hjälper vi er att arrangera här. Här är sobert och elegant och ett utmärkt val för er som vill ha det där lilla extra.

Vi har gjort ett bra paket till Italyvillas kunder med hotellet och har samma pris hela året. Bokar ni 4 nätter eller flera, så bjuder vi på en middag i hotellets restaurang som ingår i priset. (Dryck ingår ej)

Priser 2018:

A-1104   Bokningsförfrågan

1/1-31/12
Enkelrum 1290 SEK
Dubbelrum Superior 925 SEK
Tillägg för 3:e person i rummet 425 SEK
Tillägg för 4:e person i rummet 375 SEK
Priset är per person och natt, inklusive frukostbuffé. Vill ni boka halvpension med middag på kvällen kostar det 1350 SEK per person och dygn i delat dubbelrum. Minimum 3 nätter. Vid bokning av 4 nätter eller flera ingår en härlig middag i priset (gäller inte grupper. Dryck ingår ej)
EnglishSwedish